Blogs » Sports » Arsenal Trøje

Arsenal Trøje • transfer ville blive afsluttet inden


  Pep Guardiolas side forbereder et sidste


  Tottenham Trøje, Arsenal Trøje  angriberen fik sin første største udvalg af fodboldtrøjer til de regerende mestre

  Det er blevet forstået, Pep Guardiolas side forbereder et sidste take-it-or-leave-it-bud for at prøve at præmie nordlondonerne 'nr. 10 væk fra klubben.
  Angriberen fik sin første optræden i sæsonen i weekenden og erstattede Son Heung-min fra substitutterne 'bænk i Spurs' 1-0 udebane-sejr mod Wolves.
  Han havde ikke truffet holdet i nogen af ​​deres åbningskampe i sæsonen mod City eller deres Europa Conference League-slutspil i første etape uafgjort til portugisiske side Pacos De Ferreira.
  tottenham trøje Det blev bredt omtalt, at han savnede to på hinanden følgende træningssessioner i begyndelsen af ​​august; en påstand, han afviser kraftigt.
  Han offentliggjorde en erklæring om, at han havde aftalt en forlænget ferie med klubben, men Spurs 'afvisning af at kommentere, når han blev presset på hans træningsfravær, har vist sig at få fans til at føle, at han nægtede at træne med klubben.
  arsenal trøje Fortællingen omkring Kanes fremtid har været meget intens, siden han første gang fremhævede sit ønske om at forlade Tottenham Hotspur Stadion i begyndelsen af ​​juni.
  Han uddybede endda dette ønske ved at sige, at han håbede på, at en transfer ville blive afsluttet inden EM -begyndelsen, hvor han førte England til finalen, hvor de blev besejret på straffe af Italien.
  frankreich nationalmannschaft trikot Han underskrev en seks-årig kontrakt med klubben i 2018, men forhandlede ikke en udkøbsklausul, der skulle indsættes i hans aftale; derfor står Levy frit for at styre det nøjagtige gebyr, han ønsker for den engelske stjerne.
  De har allerede underskrevet midtbanespiller Bryan Gil fra Sevilla, såvel som Atalantas midterforsvarer Cristian Romero og deres målmand Pierluigi Gollini.
  Nuno Espirito Santos side har også angiveligt jagtet den portugisiske chefs tidligere spiller Adama Traore.
  Den spanske internationale bliver angiveligt øjnet som en potentiel erstatning for Kane, hvis han skulle slutte sig til de regerende mestre.

  fodboldtøj til børn

  billige fodboldtrøjer

0 comments